Tehnologie

Kingston Digital Europe Co LLP, producator afiliat Kingston Technology Company, Inc., lider pe piata mondiala de solutii de memorie si tehnologie, anunta DataTraveler® 2000 128GB, o unitate de stocare flash pe interfata USB cu criptare şi taste alfanumerice.

DataTraveler 2000 vine echipat cu o tastatura alfanumerica care permite utilizatorilor sa securizeze unitatea cu ajutorul unui cod PIN format din litere sau numere, oferind astfel un nivel suplimentar de protectie. De asemenea, pentru o securitate suplimentara, unitatea USB are o functie de blocare automata, ce se activeaza atunci cand aceasta nu este oprita in mod corespunzator, inainte de inlaturarea sa din USB.

 

“in timp ce unitatile de stocare cu capacitate mica ofera propriile avantaje, unitatile criptate cu capacitate mare au devenit o necesitate, odata cu nevoia de a transfera fisiere mari si sensibile, pe masura ce oamenii au inceput sa lucreze de acasa”, a declarat Oscar Escayola, Flash Business Manager, Kingston EMEA. “DT2000 de 128GB se alatura familiei Kingston de unitati USB cu criptate, de mare capacitate, oferind utilizatorilor optiuni de securitate ce pot ajunge pana la un nivel militar.”

 

DataTraveler 2000 este certificat FIPS 140-2 Nivelul 3 si ofera criptare AES pe 256 biti la nivel militar. Proiectat avand in vedere profesionisti IT din domeniul securitatii globale, intreprinderile mici si mijlocii, precum si utilizatorii din corporatii, DT2000 este perfect pentru cei care au nevoie de o protectie solida a datelor.

 

Criptarea se face pe unitate, fara nici o urma a codului PIN in sistem. Unitatea este independenta de sistemul de operare, fiind usor de implementat in medii de lucru in care sunt utilizate mai multe dispozitive si sisteme de operare.

 

DataTraveler 2000 este disponibil in capacitati de stocare cuprinse intre 4GB si 128GB1, iar garantia este de 3 ani. Suportul tehnic este gratuit. Pentru mai multe informatii accesati www.kingston.com.

 

1 O parte din capacitatea listata pe un dispozitiv de stocare Flash este utilizata pentru formatare si alte functii, prin urmare, nu este disponibila pentru stocarea datelor. Ca atare, capacitatea reala disponibila pentru stocarea datelor este mai mica decat cea listata pe produse. Pentru mai multe informatii, accesati ghidul de memorie flash Kingston la adresa kingston.com/flashguide.